38 jaar
Sinds 1982
De Arend German

De Arend Nederlands

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland.
Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure onder leiding van Dhr. R.J.  Zwaan, secretaris van de nominatiecommissie, worden de beste bedrijven per branche voorgedragen.
Deze nominatiecommissie heeft op basis van een uitgebreid rapport de bedrijven zorgvuldig geselecteerd.
De Arend Waardenburg BV, vertegenwoordigd door haar directeur/eigenaar 
 Dhr. A.A.G. Goesten (Jarno), is als branche winnaar 2015 uit de bus gekomen in de Horecameubilair branche.

Onderstaand treft u het oordeel van de nominatiecommissie aan:

“De Arend Waardenburg BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van horecameubilair. Het bedrijf is actief met allerlei soorten meubilair, voor cafe’s, bars, restaurants, terrassen en de laatste jaren op gebied van projectinrichting voor hotel, kantoor en bedrijf.
Innovatie is het sleutelwoord bij De Arend Waardenburg BV, want zij is continu bezig haar assortiment en diensten verder te verbreden. Dit in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers, voor wie zij als een betrouwbare partner geldt en die uitstekend weet mee te denken om de best mogelijke resultaten te bewerkstelligen. Ook heeft men een goede reputatie opgebouwd als adviseur c.q. partner op het gebied van de totale interieurbouw.
De nominatiecommissie is van mening dat De Arend Waardenburg BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar in de Horecameubilair branche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.”

De Arend maakt kans om, naast haar huidige titel van branchewinnaar, er straks vandoor te gaan met de felbegeerde Nationale Business Succes Award 2015!

Wij als De Arend Waardenburg BV zijn trots op onze nominatie en het behalen van de prijs in onze branche.
Wij danken onze klanten voor het gestelde vertrouwen en de kansen die wij geboden krijgen om op deze wijze succesvol te zijn.

 

Voor meer informatie kunt u hier kijken http://www.succesaward.nl/